Bra service för mina tryckluftsmaskiner

God eftermiddag på er kära läsare och välkommen till bloggen, som jag hoppas ni kommer att tycka om. Jag sitter med en kopp kaffe här på mitt företag och har rast en stund så här på eftermiddagen. Då blir det tid till att fundera över olika saker och en sak som kom upp i tankarna just nu, det är om ett företag som heter Sydsvenska Tryckluftsservice, och som jag har fått väldigt god hjälp av att anlita. Därför tänker jag berätta om det här företaget för er, bästa läsare, som nu tar er tid att läsa här i bloggen. Mitt företag ligger i Helsingborg, i ett stort industriområde. Vi tillverkar varor i olika maskiner som används dygnet runt. Vissa maskiner drivs med tryckluft och tack vare att jag nu får hjälp att serva tryckluftskompressorerna, så fungerar de som de ska och produktionen slipper att stå still, och på så vis blir det även bra för ekonomin. Det blir en bättre arbetsmiljö också för mina anställda, när maskinerna går att använda felfritt.

Det är ett stort företag som jag äger, med många anställda som jobbar treskift. Produktionen skulle inte fungera tillfredställande om vi inte anlitade tjänster från Sydsvenska Tryckluftsservice. Det här är en service jag använder mig regelbundet av i mitt företag här i Helsingborg, men även du som behöver hjälp någon annanstans ifrån, kan höra av dig till dem. Skulle du som läser nu vilja veta mer om de tjänster som erbjuds, tycker jag att du ska höra av dig till detta företag, och se vad de skulle kunna hjälpa dig med. Jag har varit 100 procentigt nöjd. Med dessa ord önskar jag er en fortsatt fin dag!

Du gillar kanske också...