Healing är bra för mig

Hej mina läsare och välkommen att läsa mitt blogginlägg som jag skriver ifrån Älvsjö. En ny dag med nya möjligheter är här. Jag ska skriva om vilken fin hjälp jag har fått av någonting som jag vet att många är intresserade av, nämligen healing. Jag hoppas att mitt inlägg kan vara till nytta för alla er som intresserade av att prova detta, eller något annat, som ett företag som heter Nadias Natur Hälsa kan erbjuda. Det funkar så himla bra för mig så nu vill jag dela med mig av mina erfarenheter till er, kära läsare! Det bästa beslutet jag tagit på länge, var när jag beställde tid för att få healing. 

 

Jag hade länge haft problem med att finna en känsla av tillhörighet, och att finna mål och mening i livet. Jag tyckte inte att mitt liv var särskilt intressant, och den ena dagen var den andra lik och jag kände en tomhet som blev allt större. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra för att läka ihop i en själslig helhet, men så fick jag höra talas om vad healing skulle kunna ha för effekt. Jag behövde hjälp med att finna meningen med mitt liv, och hjälp med att sätta upp realistiska mål som jag skulle kunna uppnå. Att finna balans genom att kanalisera rätt energier. Och vilken fin hjälp som jag har fått av denna healing här på Nadias Natur Hälsa! Om du som läser känner att detta skulle vara av intresse för dig, så rekommenderar jag dig verkligen att höra av dig till de som arbetar där. Detta ställe passar bra för er i till exempel Älvsjö eller Huddinge eller i dess omnejder. Förutom healing, kan du få hjälp med kostrådgivning och hälsosamtal. Det kan bli en mycket bra förändring i ditt liv, som jag är säker på att du kommer att få nytta av. Låt inte det negativa ta överhanden. Finn din riktning i livet också genom att agera, för då blir det verkligen som jag skrev inledningsvis, “en ny dag med nya möjligheter”. 

Du gillar kanske också...