Mitt välstädade kontor

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen som idag ska handla om hur jag som företagare fått god hjälp av en städfirma avseende städning av mitt kontor. Jag hoppas att du ska finna läsningen intressant och att informationen ska vara användbar för dig som kanske överväger att anlita en städfirma till just ditt företag.  

 

Jag äger ett företag med stora lokaler och kontorsrum. Jag bestämde mig för något år sedan för att anlita städservice ifrån ett företag som heter Katja Städ Rent och Fint. På grund av det stora antalet besökare som kommer hit till kontoret varje dag, och på grund av alla de som arbetar här skulle det bli ordentligt smutsigt här snabbt, om jag inte anlitar detta företag som hjälper mig med mitt kontorsstäd. Vi har öppet året om och vissa väderlekar, då det regnar, snöar eller slaskar, är vi särskilt utsatta för nedsmutsning. Jag måste ju också tänka på att mina kunder ska få en god upplevelse och ett gott första intryck när de kliver in i lokalerna här. Jag är säker på att försäljningen skulle minska om lokalerna var smutsiga och i oordning. Tack vare att Katja Städ Rent och Fint, med deras kunniga och erfarna personal som kommer hit regelbundet och till en rimlig kostnad och städar, är nu företagets lokaler rena, hälsosamma och dammfria. Jag har ett ganska stort städbehov på just mitt företag och denna firma har anpassat sina uppdrag efter det.  

 

Oavsett om du som företagare i till exempel Västerås eller Eskilstuna eller någon annanstans i närheten skulle ha ett stort eller litet behov av städning, rekommenderar jag dig att anlita Katja Städ Rent och Fint. De anpassar sin städning efter hur dina behov ser ut. Ha nu en fin dag alla läsare och tänk på att en bra företagsstädning ger din firma ett så mycket bättre intryck på dina kunder och en trevligare miljö för dina anställda. 

Du gillar kanske också...