Ommålning av sommarstugan

God morgon alla mina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när min sommarstuga utanför Lund skulle målas om och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar att måla om och kanske behöver anlita en duktig målare. Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig att måla om sommarstugan. Det är ett företag i Lund som heter Mikels Måling. Tack vare hjälpen som jag fick därifrån så kunde så fick jag en sommarstuga i en snygg och hållbar färg vilket blev ett lyft för hela huset. Stugan hade inte målats på flera år, den gamla färgen hade börjat flagna, och var blekt av solen. Som stugägare hade jag ingen lust att ägna mina 4 veckors semester åt att måla. Jag bestämde mig därför att låta målare på Mikels Maling få göra jobbet, så kunde jag göra det som man ska på sin semester, nämligen koppla av.  

Det är flera stugägare här i området som har anlitat Mikels Maling för olika jobb. Målning, renovering och fasadtvätt är sådant som har stått på grannarnas agenda. Det här är en bra och seriös firma som kan hjälpa till med mycket. Nu tycker jag att denna firma är så pass bra, så det kan vara till nytta för er som läser här i bloggen att känna till, att denna firma finns för oss här i Lund eller i omnejderna. Skulle ni välja att anlita just dem, kan ni vara säkra på att få ett gott jobb utfört. Till sist ska jag säga att det blev inte särskilt dyrt. RUT-avdraget är ju bra att använda, och det går givetvis att begära en offert så att man i förväg vet vad det kommer att kosta. 

Du gillar kanske också...